Brezoi 2023 Bikers for Humanity Rock Fest – Emotie, Traire, Prietenie

Festival Brezoi
Raul Sasa Saliste Malaia

Malaia, Brezoi, Valea Lotrului isi canta muzica rock

Brezoi, mai nou, a devenit un reper pe harta turistica, culturala si a festivalurilor de muzica buna din Romania. Orasul Brezoi, Malaia si Salistea sunt situate intr-o zona pitoreasca, toata Valea Lotrului. Toate sunt destinatii turistice populare datorita peisajelor fermecatoare. A aerului curat, a raului Lotru, a padurilor seculare, a lacurilor intalnite la tot pasul. Din fiecare aceste localitati pleaca numeroase trasee de drumetii turistice si de biciclete. Festivalul organizat de primaria Brezoi. In Brezoi functioneaza o pista de biciclete, cu o lungime de aproximativ 15 km. Aceasta functioneaza pana la varsarea Lotrului in Olt, sau cele prin padurile zonei, pe drumuri accidentate sau drumuri forestiere.

Prima seara de festival Brezoi 2023 Bikers for Humanity Rock Fest

Revenind la cel mai mare festival rock romanesc, acesta a fost deschis de baietii de la Electric Humidity, o trupa tanara dar cu mare potential. Festivalul a continuat cu Civis Rebels, Bucium si Altar, fiecare dintre trupe venind cu un stil diferit, vibrant si energic. Seara s-a încheiat cu Alternosfera și un show incendiar Trooper, în fața a mii de oameni care purtau tricourile Bikers For Humanity.

Seara a doua a festivalului Brezoi

Deschiderea a fost facuta de tanara trupa trupa rock Revolter. Aceasta s-a dezlantuit in ovatiile publicului de toate varstele venit venit din toata tara si din straintate. A doua trupa din a doua zi de concerte a fost trupa Anton, cantand a lor „Oglinda a timpului”.

Odata cu apusul au intrat in scenta baietii de la Antract care au revenit intr-un mod magistral, fiind urmati de Bucovina, Dirty Shirt si popularii Vița de Vie. Acestia au incheiat a doua seara de Bikers For Humanity Fest 2023. Cei din urma au venit si ne au entuziasmat cu „Basul si cu toba mare”, „Praf de stele”, „Luna si noi”.

A treia zi de Bikers for Humanity Rock Fest

Dupa o zi ploioasa, soarele a venit spre seara, cand au intrat in scena Wildside, urmati de valcenii de la Civic Rebels si consacratii de la Celelalte cuvinte, lasandu-se cu bisuri.

Incantarea a urmat cu Compact si Paul Ciuci, care ne-au incantat cu Cantec pentru prieteni, Fata din vis, O noapte si o zi, cantand si legenda rockului romanesc, Phoenix si Nicu Covaci, care au facut inca odata istorie.

Cronica oficiala a festivalului o gasiti pe pagina BIKERS FOR HUMANITY ROCK FEST 2023 BREZOI – Bikers For Humanity

S-ar putea să-ți placă și...