Pensiunea Popasul de sub munte – Saliste

3 Days

Pensiunea Popasul de sub munte este un loc de cazare și odihnă situat într-un cadru natural pitoresc, ideal pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea munților și de liniștea rurală.

Pensiunea Popasul de sub munte

Pensiunea „Popasul de sub Munte” poate oferi facilități precum camere confortabile, cu un decor rustic sau modern, în funcție de preferințe. De asemenea, poate oferi servicii de masă, inclusiv mic dejun, prânz și cină, cu preparate locale și tradiționale.

Datorită amplasării sale în apropierea munților, această pensiune poate oferi oportunități de drumeții, plimbări prin natură și alte activități în aer liber. În funcție de anotimp, există posibilitatea de a practica schi, snowboarding, ciclism sau alte activități sportive în zona înconjurătoare.

Pensiunea „Popasul de sub Munte” din Săliște poate fi un loc potrivit pentru a te relaxa, a te bucura de frumusețea naturii și a explora atracțiile locale.

Pensiunea „Popasul de sub Munte” va pune la dispozitie la 9 km de orașul Brezoi, spre Voineasa, la intrare in satul Saliste, intr-un cadru natural deosebit bucătărie, foișor, grătar, cuptor, soba cu plita, baie la fiecare camera, sala conferințe, 8 dormitoare.

Va asteptam cu drag!

Telefon pentru rezervari direct la pensiune: 0749238802

Overview

Pensiunea „Popasul de sub Munte” poate oferi facilități precum camere confortabile, cu un decor rustic sau modern, în funcție de preferințe. De asemenea, va poate pune la dispozitie, gratar si loc de luat masa pentru  mic dejun, prânz și cină, cu preparate locale și tradiționale achizitionate de la localnici.

Va  oferim oportunități de drumeții, plimbări prin natură și alte activități în aer liber. În funcție de anotimp, există posibilitatea de a practica schi, snowboarding, ciclism sau alte activități sportive în zona înconjurătoare.

 

Itinerary

In curtea pensiunii aveti la dispozitie loc de joaca pentru copii, loc de servit masa si de gratar.

Sibiul este in permanenta un loc plin de surprize, datorita cetatilor de secol 18, locurilor de promenada, etc

La 40 de minute de cand ati intrat in padure, dupa o excursie placuta, vi se arata in toata splendoarea sa cascada Scorus.

The Trip Cost Includes

The Trip Cost Excludes