Cazare Malaia H2O GuestHouse Malaia – Saliste

H2O GuestHouse Malaia – Saliste cazare si noi experiente

H2O House Malaia – Saliste este o pensiune primitoare situată în satul Saliste din comuna Malaia, judetul Valcea, pe malul râului Șasa, un afluent al Lotrului, în inima frumoșilor Munți Parâng din România. Este o destinație potrivită pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de intimitate, locatia fiind una izolata. Iată câteva detalii despre această locație:
Tipurile de camere oferite:

A-Frame: O construcție în formă de A, în care se pot caza până la 4 persoane. Acesta oferă o priveliște minunata spre muntii Lotrului și râul Șasa.
Facilități:

Living Spațios: Un living generos pentru petrecerea timpului liber în casă.
Bucătărie Echipată: Puteți depozita alimente și găti singuri. La 200 de metri se afla Pastravaria Saliste care este un loc de unde va puteti aproviziona pentru a va gati singuri.
Internet WiFi Gratuit: Disponibil în întreaga pensiune.
Terasa in curte utilata cu gratar si un jacuzzi confortabil si relaxant.
Priveliște Spectaculoasă: Casele au vedere spre muntii Lotrului și râul Șasa.
Biciclete incluse in pretul cazarii pentru a face drumetii in zonele vecine pensiunii
Excursii și Activități:

Excursii la Sibiu (pe care le savuram ca si prima data), Parcul Național Buila-Vânturarița, Hidrocentrala Ciunget și multe altele.
Turism montan, ecologic, rural, cultural și de aventură în zonă.
Pentru intrebari și rezervări, puteți suna la numărul 0727279999.

Participari la Festivalul de Muzica de la Brezoi.

Momentul potrivit pentru a vizita Malaia si intreaga Vale a Lotrului

Valea Lotrului este o destinație turistică deosebită, care îți oferă ocazia să descoperi frumusețea și diversitatea naturii românești. Aici poți admira peisajele montane, lacurile de acumulare, cascadele și pădurile de brad, dar și să te bucuri de activități recreative, cum ar fi drumeții, schi, ciclism sau pescuit. Poți afla mai multe despre istoria și tradiția locurilor, care au fost martore ale unor evenimente importante sau ale unor fapte de vitejie.

Cel mai bun moment pentru a vizita Valea Lotrului depinde de preferințele și așteptările tale. Dacă îți plac culorile vii și vremea caldă, atunci primăvara și vara sunt anotimpurile ideale pentru tine. Vei putea să te plimbi prin natură, să respiri aerul curat și să te relaxezi la malul lacurilor. Dacă ești pasionat de schi sau de alte sporturi de iarnă, atunci iarna este perioada potrivită pentru a explora Valea Lotrului. Vei găsi aici pârtii de schi amenajate, dar și zone sălbatice unde poți practica schiul off-piste. Dacă îți place să admiri frumusețea melancolică a toamnei, atunci această anotimp este cel mai bun moment pentru a vizita Valea Lotrului. Vei putea să te bucuri de culorile aurii și roșiatice ale frunzelor, de răcoarea dimineților și de atmosfera plină de farmec.

Drumetii pe Valea Lotrului

Dacă ești pasionat de drumeții și vrei să descoperi frumusețea și diversitatea Munților Lotrului, ai la dispoziție multe trasee interesante și provocatoare. În funcție de nivelul tău de experiență, de timpul disponibil și de preferințele tale, poți alege dintre următoarele opțiuni: