H2O House Malaia

H2O GuestHouse Malaia – Saliste

H2O GuestHouse Malaia – Saliste este o pensiune primitoare situată în satul Saliste din comuna Malaia, judetul Valcea, pe malul râului Șasa, un afluent al Lotrului, în inima frumoșilor Munți Parâng din România.

Malaia este o destinație potrivită pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de intimitate, locatia fiind una izolata. Iată câteva detalii despre această locație:
Tipurile de camere oferite:

A-Frame: O construcție în formă de A, în care se pot caza până la 4 persoane. Acesta oferă o priveliște minunata spre muntii Lotrului și râul Șasa.
Camere în casa alaturata: Pensiunea dispune de alte 4 camere în casa vecină, toate dotate cu baie privată si paturi de 2 persoane.

Peisajul din zona Malaia este caracterizat de munți împăduriți, râuri și lacuri, ceea ce îl face un loc ideal pentru drumeții, ciclism montan și alte activități outdoor. În plus, apropierea de lacul Vidra și de Cheile Latoriței oferă oportunități excelente pentru explorare și relaxare în natură.
Facilități:

H2O GuestHouse are un living spațios.

Un living generos pentru petrecerea timpului liber în casă.
Bucătărie Echipată: Puteți depozita alimente și găti singuri. La 200 de metri se afla Pastravaria Saliste care este un loc de unde va puteti aproviziona pentru a va gati singuri.
Internet WiFi Gratuit: Disponibil în întreaga pensiune.
Terasa in curte utilata cu gratar si un jacuzzi confortabil si relaxant.
Priveliște Spectaculoasă: Casele au vedere spre muntii Lotrului și râul Șasa.
Biciclete incluse in pretul cazarii pentru a face drumetii in zonele vecine pensiunii
Excursii și Activități:

Excursii la Sibiu (pe care le savuram ca si prima data), Parcul Național Buila-Vânturarița, Hidrocentrala Ciunget și multe altele.
Turism montan, ecologic, rural, cultural și de aventură în zonă.
Pentru intrebari și rezervări, puteți suna la numărul 0727279999.

Participari la Festivalul de Muzica de la Brezoi.